הקרנות נוספות של הסרט
מרצה: רונית ורד
רונית ורד על המסע שהיא עורכת בשנים האחרונות בעקבות העבר וההווה של מנה שהפכה למאכל לאומי ולסמל של זהות מקומית. מדוע מעוררת דווקא מנה פשוטה ועממית יצרים עזים בלב אוכליה, ומה הופך אותה למקומית אם מרבית מרכיביה מיוצרים היום מחוץ לישראל? ההרצאה מלווה בצילומים ובסרטי וידאו המתעדים חקלאים מסורתיים ומודרניים; יצרני מזון בישראל וברשות הפלסטינית; מעבדות מחקר שבהן מטפחים זני חומוס ושומשום חדשים; וחומוסיות ברחבי המזרח התיכון
כרטיסים: 95 ₪ / מנויים 85 ₪