הקרנות נוספות של הסרט
לאחר ההקרנה, העיתונאית רונית ורד (מוסף "הארץ") ומחברת ספרי הבישול עדינה זוסמן ("סבבה" ו"שבת") מדברות על המטבח האיטלקי באמריקה, על המטבח היהודי בישראל ועל כוחו של אוכל לעצב זהות אישית ולאומית. השיחה תתקיים באנגלית.
לאחר ההקרנה, העיתונאית רונית ורד (מוסף "הארץ") ומחברת ספרי הבישול עדינה זוסמן ("סבבה" ו"שבת") מדברות על המטבח האיטלקי באמריקה, על המטבח היהודי בישראל ועל כוחו של אוכל לעצב זהות אישית ולאומית. השיחה תתקיים באנגלית.
מרצ'לה חזן שינתה את האופן שבו אנו מכינים וחווים אוכל איטלקי. פציעה הקשתה עליה להשתמש באחת מידיה, בלימודיה האקדמיים היא התמקדה במדעים – ולכן לא בישלה כלל עד שהיגרה לארצות־הברית. ובכל זאת, השפעת ספרי הבישול ושיטות העבודה שלה, לצד המחויבות הבלתי מתפשרת שלה למסורת האיטלקית, הורגשו במיליוני מטבחים אמריקאיים. את סיפור חייה מעורר ההשראה מגוללים חברים, קרובי משפחה וכוכבים מעולם הבישול, בהם ז'אק פפן, דני מאייר, אפריל בלומפילד ולידיה בסטיאניץ', וגם בעלה ויקטור ובנה ג'וליאנו.