הקרנות נוספות של הסרט
האם כולנו תופסים חומר מסוים כבעל אותו טעם? האם אפשר "לתכנת" את עצמנו להעדפות טעם שונות, או לשנות את הטעם הנתפס על ידי תוספת של טעם אחר או ריח? בהרצאה קצרה זו, חוברים בני הזוג השף אבנר ניב מרצה למזון וליין ומי שהקים את הסלואופוד בישראל ופרופ' מאשה ניב, חוקרת בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה באוניברסיטה העברית, לספר על חוש הטעם. המשתתפים יוכלו להשתתף בטעימה ולגלות עובדות מפתיעות על עצמם ועל פקעיות הטעם שלהם, ולבסוף לקבל מתכון מעניין של טעמים מפתיעים למי שירצה להתנסות בבית.