"הות'ורן" היא מסעדת עילית על אי באוקיינוס האטלנטי שמארחת תריסר סועדים בערב, ומנוהלת בידי שף קפדן שמציע לא סתם ארוחה אלא חוויה שפונה אל כל החושים. ככל שהערב נמשך מתברר כי החוויה הופכת להרפתקאה ולא ברור אם ואיך יוצאים ממנה. הבמאי מארק מילוד חתום על כמה פרקים ב"היורשים" וגם לכאן הוא מביא את הטון הספקני כלפי האלפיון העליון. "התפריט" היא פרודיה עכשווית שמשגרת היטב את חציה כלפי האופן שבו התרבות הפכה לחגיגה של "גאונים" ו"צרחות" (אם נשאיל את עולם המושג של ריאליטי הבישול), ובוחנת לאן ממשיכים מתוך עולם המושגים הזה. "מה שיפה בסרט הוא שאינך באמת יודע לאן הוא יתפתח... ובסופו של דבר מתברר כי הוא סיפק בידור מהנה ואינטילגנטי" (דובדבני, טמקא).